Over Agnes


Mijn naam is Agnes Jaspers en ik ben werkzaam als Mindful Coach, ik ben getrouwd en de trotse moeder van een dochter. Ik ben ook diabeet en
een echte levensgenieter. Wat houdt mij bezig? de natuur, het buiten zijn, samen koken en eten, tuinieren, schilderen en paardrijden en bovenal de mens, ieder met zijn natuurlijke aard.

Coaching

Na jarenlang in het Westen van het land te hebben gewoond, hebben wij als gezin 10 jaar geleden de stap gezet om in Drenthe te gaan wonen. Puur voor de rust, de prachtige natuur en de vriendelijke bevolking. En na jarenlang op HR afdelingen te hebben gewerkt heb ik opnieuw een keuze gemaakt: ik wilde graag werken samen met en voor mensen en heb ik gekozen voor het vak: Coaching.

Praktijkervaring als basis

Ook heb ik zelf diverse levensmotto’s doorgemaakt, zoals: echtscheiding, verlies, burnout en diabetes. Ik weet dus wat het is om steeds opnieuw met vertrouwen het levenspad te vervolgen en opnieuw keuzes te maken. Na de opleiding Total Coaching te hebben gevolgd bij Bureau Land, en de training Wandelcoaching bij het Atma Instituut werd het tijd voor een eigen Coachpraktijk.

Jouw pad naar nieuwe inzichten

Graag begeleid ik je op jouw pad naar nieuwe inzichten en antwoorden. Aandacht, enthousiast, betrouwbaar, creativiteit, natuurlijk en humor zijn woorden die passen bij mij.

Wat brengt het je?

  • zelfbewustwording,
  • zelfkennis,
  • antwoorden op jouw vragen,
  • beweging en nieuwe inzichten.

Alles is mogelijk! Je kunt iedere dag opnieuw kiezen!

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ontdek het zelf ...

 

Direct contact

Locaties

Heel graag ga ik letterlijk met je op pad, hiervoor maak ik gebruik van de prachtige bossen en heidevelden in de nabije omgeving van Koekange maar ook een natuurgebied op een andere locatie is mogelijk. Door naar buiten te gaan en in beweging te zijn zet je jezelf zowel mentaal en fysiek in beweging. Terwijl we lopen stel ik je de juiste vragen en doen  we oefeningen, soms staan we ook even stil bij wat er op dat moment is. Graag begeleid ik je op jouw pad naar nieuwe inzichten en antwoorden.

Uiteraard is een Wandelcoachsessie  of Mindfulnesswandeling op een andere locatie in overleg ook mogelijk