Wandelcoaching

 Samen op jouw Natuurlijk Loop Pad bewandelen wij een aantal wegen.

Maak gebruik van de meest krachtige tool die gebruikt kan worden bij elke hulpvraag die zal leiden tot nieuwe inzichten.

  • Je hebt een hulpvraag, je loopt al tijden ergens tegen aan.
  • Je wilt een nieuwe stap zetten, maar iets houd je tegen.
  • Je wilt graag inzicht krijgen in jouw situatie.
  • Je wilt jezelf in beweging zetten en houdt ervan om buiten te zijn.
  • Je wilt vooruit komen, en hebt daarbij de juiste tools nodig

Kortom: Jij hebt een hulpvraag en ik neem deze mee op jouw Natuurlijk Loop Pad!

Herken je dit?

Deze wandelcoaching is helemaal speciaal voor jou. Alle aandacht is er voor jou want dat verdien je. Terwijl we wandelen kom je in beweging zowel fysiek als  mentaal. En tijdens deze wandelcoaching kom je tot meer inzichten dan alleen de schoonheid van de natuur waarin we lopen. Het ritme van de wandeling, wisselt van stevig doorwandelen, slenteren, stilstaan, een rustpauze, en zijpaden. Hierbij gaat jouw aandacht wisselend van buiten naar binnen.  Met iedere stap die je zet, maak je vaak onbewust maar bijna automatisch ook  mentale stappen. Tijdens deze wandelcoaching  ontdek je niet alleen je innerlijke schoonheid, maar ook je eigen specifieke ‘sleutel’ die al zo lang wacht om door jou omgedraaid te worden zodat de motoren gaan draaien, die als ze eenmaal door jou herkend en erkend zijn, in gang gezet kunnen worden, waardoor je meer energie en kracht zult ervaren in je leven.

Wanneer je je in een of meer van bovenstaande vragen herkent nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

 

 

Wil je kennismaken?

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ontdek het zelf ...

 

Direct contact

NLP Oefeningen

Ook maak ik in de wandelcoaching gebruik van de NLP technieken. De technieken die je bewust maken van je onbewuste, in gedrag, gewoontes etc. De oefeningen die hierbij horen zijn ook uitermate geschikt om in de natuur uitgevoerd worden. Door wandelend gecoached te worden zet je jezelf letterlijk in beweging.

Omdat het lichaam in beweging komt en de omgeving steeds verandert, komen ook jouw gedachten, gevoelens en energie in beweging. We lopen samen jouw pad en gaan op zoek naar nieuwe inzichten. Ook staan we regelmatig stil, het is goed om soms letterlijk ergens bij stil te staan. Deze manier van coachen is ook uitermate goed in te zetten wanneer er sprake is van stressgerelateerde klachten.

Praktische zaken


Zorg in ieder geval voor:

  • warme kleding
  • beschermende kleding tegen regen
  • schoenen die geschikt zijn om door het bos te lopen en waterdicht zijn
  • een flesje water
Bekijk agenda