Agenda

 

Wil je meedoen aan een mindfulnesswandeling, training of een workshop? In deze agenda vind je de data waarop wandelingen/trainingen en workshops gepland staan.

Wat betreft mindfulnesswandelingen is het ook mogelijk om in overleg op een andere datum/tijdstip naar keuze een wandeling in te plannen in groepsverband. Maar ook een privé mindfulnesswandeling bestaat tot de mogelijkheden.

Gratis inspiratiesessies Mindful Leven

Mindfulnesswandelingen

Workshops en Trainingen

6 weekse Mindfulnesstraining Natuurlijk Mindful

Een weekend Ont-Moeten

MINDFULNESSWEEKEND ONT-MOETEN

vrijdag 27 september 17.00 uur t/m zondag 29 september 16.30 uur

Waarom?

We leven in een tijd met heel veel mogelijkheden, waarin bijna niets meer onmogelijk lijkt te zijn. We leven ook in een tijd waarin er heel veel prikkels, verwachtingen, sociale druk enz. op ons afkomen. Tijdens het mindfulnessweekend Ont-moeten mag je dit allemaal loslaten. Er wordt niets van je verwacht. Het is een weekend om te ont-moeten, jezelf te ontmoeten en anderen te ontmoeten.

Hoe? 

Het weekend zal in het teken staan van ONT-moeten, waarbij je jezelf ontmoet, je leert te ONT-moeten en uiteraard anderen zult ontmoeten. We maken mindfulnesswandelingen en ook een klankschalensessie is onderdeel van het programma. Daarnaast ontvang je van mij praktische tips om toe te passen in je dagelijkse leven en gaan we intuïtief schilderen. Uiteraard is er ook ruimte en tijd voor eigen invulling en het uitwisselen van ervaringen.

Met wie?

Je verblijft in een groep van minimaal 6 personen en maximaal 8 personen. Mensen die net als jij op zoek zijn naar momenten van stilte, rust, ont-moeten en ontmoeten.

Programma

Op de vrijdag wordt je om 17.00  welkom geheten met heerlijke soep en ambachtelijke brood en smeersels. De kamers worden verdeeld en het programma begint om 19.30. Je maakt met iedereen kennis en er wordt uitleg gegeven over het gehele weekend.

Op zaterdag en zondag beginnen we met het ontbijt, daarna volgen verschillende activiteiten, afgewisseld met de benodigde pauzes en maaltijden tussendoor. We sluiten op zondagmiddag af, ruimen op en rond 16.30 gaan we uiteindelijk allemaal weer onze eigen weg.

Verblijf

We verblijven in Welhoven gelegen in Vledderveen. Deze prachtige plek ligt aan de rand van het Drents-Fries Woud. Het landschap is afwisselend bosachtig. Het heeft vennen, akkers/weiden, statige eiken- en beukenlanen, prachtige vergezichten en veel mooie mijmerplekjes. Het terrein zelf is circa 1 ha groot.

De accommodatie beschikt over een grote gemeenschappelijke ruimte (ongeveer 11x7) met houtkachel, keuken met bijkeuken en in totaal 6 slaapkamers met 2 x 1-persoonsbedden. Je deelt de kamer dus met een kamergenoot.

Kosten

De kosten voor het gehele weekend bedragen € 295,- p.p. inclusief overnachtingen, koffie/thee en water, alle maaltijden, fruit, tussendoortjes, materialen, huur van linnenpakket (dit omvat onderlaken, dekbedhoes, kussensloop en handdoeken) en toeristenbelasting.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het contactformulier of door het sturen van een mail naar info@natuurlijklooppad.nl

 

Direct inschrijven?

 

Inschrijven voor een mindfulnesswandeling, workshop of cursus? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Je ontvangt van mij vervolgens een bevestiging met overige gegevens voor de activiteit waarvoor jij je hebt ingeschreven.