Droom niet je leven maar leef je droom!!!

Heb jij ook het gevoel dat je geleefd wordt? Dat je steeds maar alle ballen in de lucht moet houden en dit al jarenlang? Bestaat jouw leven ook alleen maar uit moeten? En doe je dan wat je moet doen, of doe je wat je wilt doen? Wil jij ook een bewuste keuze maken? Maar weet je niet hoe?

Ik weet hoe je je voelt, zo heb ik ook jarenlang geleefd, gewoon doen wat ik altijd al deed en voluit op de automatische piloot, het leven bestond uit plannen vooruit denken, regelen. En als ik nu terugkijk op die jaren heb ik veel gemist. Namelijk de echte momenten, de voelbare en tastbare momenten. Pijnlijk om er zo op terug te moeten kijken maar we kijken nu vooruit. Want: Achterwaarts begrijpen en voorwaarts leven!

 

Jouw droom

Stel jezelf eens de vraag waar word ik blij en gelukkig van? Waar gaan mijn ogen van stralen? Waar krijg ik echt een blij gevoel van? Wat is mijn droom? Richt je aandacht daar eens op, richt je aandacht op wat jij wel wilt. En als je het lastig vindt om deze vraag te beantwoorden, schrijf dan de dingen waar je blij en gelukkig van wordt op.  En bedenk daarna eens wat je daarmee graag zou willen doen, zonder enige beperking, dus echt waar jij van droomt. En maak er een beeld van voor jezelf, zo scherp mogelijk, echt zoals jij het voor je ziet. En dan geen ja maars, maar echt zonder enige beperking.

Dit is een eerste stap om te komen bij wat je echt wilt, wil je hier verder mee aan de slag hou dan mijn website en facebookpagina in de gaten. Binnenkort zal ik een workshop geven waar dit verder wordt uitgewerkt, dan gaan we aan de slag om te werken aan wat jij echt wilt in jouw leven. Leef je droom, want ik gun je een ieder een mooi leven!

 

About Agnes Jaspers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *