Diabetescoaching bedrijven

 

Natuurlijk Loop Pad verzorgt coachingstraject m.b.t. diabetes binnen organisaties.

Wel eens gedacht aan een ervaringsdeskundige Diabetescoach?    

Medewerkers met diabetes lopen soms vast in het werk. Het is dan fijn voor de medewerker om met iemand te kunnen spreken die weet hoe het is om diabetes te hebben, iemand die je niet hoeft uit te leggen hoe t is om een hypo of hyper te hebben onder het werk.

Als Diabetescoach, begeleid ik medewerkers en daarnaast kan ik hulp bieden bij het bespreekbaar maken van diabetes met u als werkgever en de collega’s. Dit zorgt voor begrip, herkenning, erkenning. Tijdens dit Coachtraject gaan we op zoek naar de juiste balans voor medewerker en werkgever.

Wat levert het u als werkgever op?

 

  • Minder kans op arbeidsongeschiktheid gerelateerd aan diabetes
  • Daardoor minder ziekteverzuimkosten
  • Daardoor minder belastend voor de collega’s
  • Verbetering in kwaliteit van werk en leven van de medewerker
  • Gemotiveerde medewerker die door begrip zich meer gesteund voelt

Werken met diabetes

Werken met diabetes is zeker goed mogelijk, soms zijn er niet eens grote aanpassingen nodig en is begrip en steun van leidinggevende en collega’s al voldoende.

In andere gevallen moet er gekeken worden naar extra pauzemomenten om te eten/drinken, te meten of insuline toe te dienen.

Ziekteverzuim beperken

Van u als werkgever wordt door de overheid en regelgeving steeds meer verwacht dat u steeds meer doet om uw medewerkers inzetbaar te houden en het ziekteverzuim zoveel mogelijk te beperken. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijke voor zowel de werknemer als de werkgever.

Als Diabetescoach heb ik zelf reeds 20 jaar ervaring op het gebied van diabetes en werk en ken daardoor de hindernissen die soms genomen moeten worden om tot de juiste balans te komen die voor iedereen werkt.

Kennis maken?

 

Meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op ...

 

Direct contact

Waaruit bestaat een coachtraject?

 

 

Tijdens een intakegesprek worden de gezamenlijke doelen in kaart gebracht.

Daarnaast wordt duidelijk gesteld wie welke rol heeft in dit Coachtraject. Er worden afspraken gemaakt voor de duur van het project en de tussentijdse evaluatiemomenten.

Interesse? Hoe nu verder?

 

Wilt u meer informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met mij op.

Direct contact