Wat is NLP?

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), is een wetenschap, in het NU, gericht op de toekomst, die zich bezighoudt met hoe mensen onderling communiceren en ook hoe wij met onszelf communiceren. Het maakt je bewust van gedragspatronen, onbewuste overtuigingen en strategieën die bepalen hoe je doet, wat je doet en hoe je je voelt. Het biedt je alternatieven waardoor je meer keuzevrijheid krijgt in gedrag dat je wilt vertonen.

De wereld is wat jij er van denkt.

Denk dus iets anders

en je wereld verandert…

Als je blijft denken zoals je dacht,

blijf je ook doen wat je deed en

krijg je wat je altijd al kreeg.

Doelgericht communiceren

Het laat ons doelgericht communiceren. NLP laat je effectiever communiceren met jezelf en met anderen. Een persoonlijk ontwikkelingstraject die het mogelijk maakt om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Het is een snelweg naar persoonlijk groei. NLP zorgt ervoor dat je jouw doelen makkelijker realiseert. Je bent regisseur van je eigen leven en je leert je eigen krachten optimaal te benutten.

Beperkende overtuigingen wegnemen

NLP geeft inzicht en ruimte om beperkende overtuigingen weg te nemen. Dit is een methode die mensen helpt om (weer) de regie over hun leven te krijgen. We zijn wat we denken, met onze gedachten creëren we de wereld. Door te beseffen dat mensen hun ervaringen vertalen tot een eigen werkelijkheid, krijg je begrip voor andere denkbeelden.

Jij kunt je onbewuste processen veranderen!

Hoe en wat het gedrag van mensen stuurt, is afhankelijk van hoe iemand waarneemt en welke overtuigingen, strategieën, waarden en onbewuste processen iemand hanteert. We hebben daar zelf invloed op, … en kunnen dit dus veranderen.

About Agnes Jaspers

Ik ben Agnes, de drijvende kracht achter Natuurlijk Loop Pad. Ik heb een grote passie om mensen te helpen in hun kracht te staan. Een van mijn specialismen is diabetescoaching.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *