Over Agnes

Ik ben Agnes Jaspers en ben werkzaam als Wandelcoach, getrouwd en moeder van een prachtige en lieve dochter. Ik voel me een echte levensgenieter. De natuur, het buiten zijn, samen koken en eten, tuinieren, schilderen en paardrijden en bovenal het mooie werk dat ik mag doen waarbij ik in verbinding mag zijn met mijn coachees, zorgen ervoor dat ik dagelijks kan genieten van het Leven en dat voelt zo goed!

Praktijkervaring als basis

Ook heb ik zelf diverse levensmotto’s doorgemaakt, zoals: echtscheiding, verlies, burnout en diabetes. Ik weet dus wat het is om steeds opnieuw met vertrouwen het levenspad te vervolgen en opnieuw keuzes te maken. Na mijn eigen burn-out ervaring heb ik het roer omgegooid en ben ik  de opleiding Total Coaching gaan volgen bij Bureau Land, en de training Wandelcoaching bij het Atma Instituut werd het tijd voor een eigen Coachpraktijk.

Stressgerelateerde en burn-out klachten

Bij mij ben je aan het juiste adres als je last hebt van stressgerelateerde en burn-out klachten. Ik weet als geen ander dat dit geen makkelijk proces is waarbij het fijn is als met regelmaat een zetje in de goede richting krijgt en degene snapt wat jij ervaart en waar tegenaan loopt.

Zoals o.a. de lichamelijke klachten waarbij jouw lichaam je signalen geeft waar jij niet op zit te wachten. Hartkloppingen, misselijkheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, je bent in de war en moe. Je wil er graag iets aan doen maar hebt geen idee meer hoe je dat kunt doen en raakt verstrikt in je gedachten die jou enorm uitputten waardoor je uiteindelijk in een vicieuze cirkel terecht komt. Ik weet hoe dit voelt en herken het als geen ander.

Graag wil ik jou laten ervaren hoe het is om in de natuur in gesprek te gaan en je mee te nemen in jouw proces waarbij je stap voor stap de weg naar verandering in zal slaan. Want dat er iets gaat veranderen is zeker! En ik kan je zeggen dat het veel fijn is om te weten dat er echt nog heel veel keuzes zijn meer dan je denkt om het roer om te gaan en te gaan Leven in plaats van te Bestaan!

Woorden die mij passen zijn: aandacht, betrouwbaarheid, ontspannen, enthousiast, puur, praktisch, natuurlijk, creatief, humor!

 

 

Alles is mogelijk! Je kunt iedere dag opnieuw kiezen!

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ontdek het zelf ...

 

Direct contact

Locaties

Heel graag ga ik letterlijk met je op pad, hiervoor maak ik gebruik van de prachtige bossen en heidevelden in de nabije omgeving van Koekange maar ook een natuurgebied op een andere locatie is mogelijk. Door naar buiten te gaan en in beweging te zijn zet je jezelf zowel mentaal en fysiek in beweging. Terwijl we lopen stel ik je de juiste vragen en doen  we oefeningen, soms staan we ook even stil bij wat er op dat moment is. Graag begeleid ik je op jouw pad naar nieuwe inzichten en antwoorden.

Uiteraard is een Wandelcoachsessie  of Mindfulnesswandeling op een andere locatie in overleg ook mogelijk