Workshops en trainingen

 

Natuurlijk Loop Pad verzorgt diverse trainingen aangaande mindfulness en andere zaken. Hier vind je een overzicht van al onze activiteiten:

 

Dag van ontspanning, bezinning en beleving


Het doel van deze dag is om thuis te komen met het gevoel van rust, ontspanning, inzichten, ontmoetingen, verbinding en beweging.

Tijdens deze dag nemen we de tijd voor diverse workshops, namelijk Yoga, Intuïtief Schilderen, Mindful wandelen/fotograferen en een Klankschalensessie.

Meer informatie
Workshop Diabetes en Leven

Creatief werken aan jezelf met Hart en Handen

Waar sta jij en wat heb je nog nodig om het beste uit jezelf te halen. Wat zijn jouw verlangens en dromen? Doordat je hierin inzicht zult krijgen, krijg je overzicht en kun je stappen zetten om je dromen werkelijkheid te laten worden.

We gebruiken hiervoor de pen, het doek en het penseel en maken een moodboard en een schilderij. Je zult in alle opzichten verrast zijn wat er gebeurd en wat je mee naar huis neemt!

Meer informatie

Agenda bekijken?

 

Bekijk de agenda voor een recent overzicht van workshops, trainingen en mindfulness wandelingen.

Agenda
Workshops + Trainingen Mindfulness

Mindfulnesstraining (6 weken)


Zes weken durende mindfulnesstraining. We maken gebruik van een bijzonder mooie locatie direct aan het bos gelegen waardoor we direct de natuur in kunnen wandelen!

Inclusief intakegesprek, 6 bijeenkomsten, trainingsmap met hand-outs en een audio met begeleide mindfulness oefening.

 

Meer informatie

Mindfulnesswandeling

 

Periodiek organiseert Natuurlijk Loop Pad een mindfulnesswandeling. In groepjes gaan we ongeveer anderhalf uur wandelen waarbij je heerlijk tot rust komt!

De wandelingen vinden plaats in de Drentse Bossen (Koekangerveld, Dwingeloo en Echten)

Meer informatie

Agenda

 

Wil je een overzicht van alle activiteiten, bekijk dan nu de agenda!

Bekijk agenda